Catering na Wielkanoc Gdynia, Dania Wielkanocne Gdańsk, tradycyjne potrawy Wielkanocne Sopot.
Aby wszyscy Państwo cieszyli się atmosferą tych niezwykłych Świąt, przygotowaliśmy dla Państwa ofertę wielkanocnych specjałów. Jesteśmy przekonani, że przygotowane z najwyższą dbałością potrawy sprawią, że Święta Wielkanocne spędzą Państwo w znakomitej atmosferze.
Propozycja Menu - Dania na Wielkanocny stół:
- Żur wielkanocny z jakiem i biała kiełbasą 19 zł/l
- Krem pietruszkowo-chrzanowy 24 zł/l
- Karkówka z musem chrzanowym 5 zł/100g
- Schab pieczony z figami 5 zł/100g
- Roladka z kaczki z orzechami i żurawiną 6 zł/100g
- Roladka z kurczaka z musem paprykowym 5 zł/100g
- Pstrąg w szampańskiej glazurze 50 zł/kg
- Terrina z łososia pieczonego sous vide i creme freiche 30 zł/500g
- Pasztet domowy z żurawiną 25 zł/500g
- Carpaccio ze śledzi a z marynowanymi kurkami 5 zł/100g
- Śledziowa sałatka z buraczkami 4 zł/100g
- Kaszubska sałatka warzywna z kiełbasą 4 zł/100g
- Tradycyjna sałatka jarzynowa 4 zł/100g
- Udka z kaczki w sosie jałowcowo-wiśniowym 15 zł/szt
- Pierogi z kaczką w sosie śliwkowym z rozmarynem 10 szt/40 zł
Catering Wielkanocny - Catering na Wielkanoc
Szczegółowe informacje pod numerami tel.: +48 58 673 92 80, Kierownik gastronomii 728 322 523, e-mail: gastronomia@hotelwieniawa.com lub na stronie www.hotelwieniawa.com
Zamówień prosimy dokonywać do dnia 19/04/2019.
Odbiór dań do 20/04/2019 r. Pobieramy kaucje za naczynia 50 zł.
Pragniemy poinformować, iż podane ceny są cenami specjalnymi i nie podlegają rabatom.